Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen 4H:n kirpputori Paavolan Nuorisoseuran talossa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

4H:n kirpputori Paavolan Nuorisoseuran talossa

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 14Kyllä!
  • 53En

Paavolassa sijaitseva 4H-yhdistyksen kirpputori on avoinna ti–ke kello 13–18 ja lauantaisin 10–15.

Paikkavarauksen voi tehdä soittamalla numeroon 044 027 6178, johon voi myös tehdä muita tiedusteluja.

Myyntipöydän hinta 5 päiväksi on 12€ ja 20 päiväksi 48€.

Myyntipaikan voi varata joko lämpimästä tilasta, jossa on 58 myyntipaikkaa, tai kylmästä hallista, johon mahtuu isokokoisia tavaroita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua 4H:n kirpputori Paavolan Nuorisoseuran talossa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Maijan Wanha Navetta
  2. Fida Järvenpää, Valimokuja
  3. Pihlavan Aarreaitta
  4. Myyrkirppis
  5. Karjalan Apu ry

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.