Ajankohtaista: Tampere: Silinteri avataan Koivistonkylässä 1.8.
Helsinki: HESY-tori avataan 1.8.
Tuusula: Flaksitorin avajaiset 6.8.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen 88.fi Itsepalvelukirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

88.fi Itsepalvelukirpputori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 1En

Kauppakeskus Heikintorissa sijaitseva 88.fi-kirppis on avoinna ma–pe kello 10–19 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 045 331 4898 (ma–pe klo 17–19, lauantaisin 13–16). Sähköpostiosoite on info@88.fi.

Hinnasto

 • Itsepalvelupöytä viikoksi: 39€ + 5% käsittelymaksu kokonaismyynnistä.
 • Vitriinipaikka viikoksi: 10€ + 5% provisio kokonaismyynnistä.
 • Kovahälytin: 0,2€

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua 88.fi Itsepalvelukirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Lasten Kirppis Karuselli
 2. Kanavan kirppis
 3. Vanhan Tavaran Puoti Eveliina
 4. Kirpputori Kisälli
 5. Samaria-shop Töölö

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.