Etsi kirppistä hakusanalla

A-Kirppis, Inarintie

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2017.)

A-Kirppiksen toiminta on lakannut.

Savonlinnassa toimiva Inarintien A-Kirppis on avoinna ma–pe 9–14.30. Puhelinnumero on 046 571 8589. Myynnissä on tavanomaisen kirppistavaran lisäksi käytettyjä huonekaluja. A-Kirppiksen tuotto välitetään syrjäytyneille.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen A-Kirppis, Inarintie:

Tätä kirpputoria ei ole ollut olemassa ainakaan 5 vuoteen.
Voisiko ylläpitäjä poistaa tiedot ja kartalta.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen A-Kirppis, Inarintie:

Kiitos ilmoituksesta, Etsijä! Tämä sivu siirtyy sivuun. :-)

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua A-Kirppis, Inarintie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Suvilahden Helmi
  2. Myyrkirppis
  3. Friitalan Löytötori
  4. Bewen Parkkikirppikset
  5. Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.