Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen A-Kirppis, Inarintie esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

A-Kirppis, Inarintie

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 1En

Savonlinnassa toimiva Inarintien A-Kirppis on avoinna ma–pe 9–14.30. Puhelinnumero on 046 571 8589. Myynnissä on tavanomaisen kirppistavaran lisäksi käytettyjä huonekaluja. A-Kirppiksen tuotto välitetään syrjäytyneille.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua A-Kirppis, Inarintie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. DOM second hand
  2. Wanhantavarantori W&M Center
  3. Isan Tamine
  4. Kiva Kirppis
  5. Virkkalan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.