Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Aarre-Aitta kirppis (Naantali) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Aarre-Aitta kirppis (Naantali)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 15Kyllä!
 • 0En

Aarre-Aitta Kirppis avattiin lokakuussa 2016 Lietsalaan — Naantalin ja Raision rajalle. Kirppiksellä on sisäänkäynnin yhteydessä kahvio, jonka valikoimaan kuuluu itse tehtyjä pikkusuolaisia ja herkkuja.

Puhelinnumero on 040 658 7878.

Kirppiksestä vihjasi ensimmäisenä nimimerkki Tiedonantaja, josta hänelle suuri kiitos.

Aukioloajat

Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 10–15.

Myyntipaikan voi varata KirppariKallen avulla.

Hinnat

 • Pieni paikka 15€ / viikko
 • Iso paikka 25 € / viikko
 • Loosi 250€ / kuukausi

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Aarre-Aitta kirppis (Naantali):

Hei.kiva kirppis.mukava henkilökunta.tykkää minä

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Aarre-Aitta kirppis (Naantali) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Adeline Kirppis
 2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
 3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
 4. Lasten Unelma Second Hand
 5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.