Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Aarre-Aitta kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Aarre-Aitta kirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 1Kyllä!
 • 0En

Tästä Naantalissa sijaitsevasta Aarre-Aitta kirppiksestä vihjasi ensimmäisenä nimimerkki Tiedonantaja, josta hänelle suuri kiitos. Kirppis avattiin lokakuussa 2016 Lietsalaan. Kirppiksellä on sisäänkäynnin yhteydessä kahvio, jonka valikoimaan kuuluu itse tehtyjä pikkusuolaisia ja herkkuja.

Puhelinnumero on 040 658 7878.

Aukioloajat

Kirppis on avoinna ma&nadsh;pe kello 10–18 ja la–su 10–15. Myyntipaikan voi varata KirppariKallen avulla.

Hinnat

 • Pieni paikka 15€ / viikko
 • Iso paikka 25 € / viikko
 • Loosi 250€ / kuukausi
Kerro kaverille tästä kirppiksestä

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Aarre-Aitta kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kiva Kirppis
 2. Virkkalan Kirppis
 3. Vadelmatarha (Oulu)
 4. Pelastusarmeijan Outlet Kirpputori
 5. Kirpputori Ventti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.