Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Agatha Kirpputori & Divari (Kokkola) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Agatha Kirpputori & Divari (Kokkola)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 53Kyllä!
  • 6En

89,8 % suosittelee tätä

Agatha Kirpputori & Divari toimii Kokkolassa Niittykadulla Giganttia vastapäätä. Agatha Kirppis & Divari on avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Agathan puhelinnumero on (06) 822 3403.

Tämän Agathan lisäksi Evijärvellä toimii samanlainen.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Agatha Kirpputori & Divari (Kokkola) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Spinny
  2. Kurikan Wanhakaluste
  3. Cafe Kirpputori Ajaton
  4. Kirppis & Kahvila Sunshinestar
  5. Taikavakka