Ajankohtaista: Karille kiitos tietopaketista, jonka jäljiltä hakemistoon lisättiin mm. Savonlinnassa sijaitsevan Olivia-kirpputorin esittelysivu.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Äijäkirppis Lualamiäs esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Äijäkirppis Lualamiäs

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 49Kyllä!
 • 6En

89,1 % suosittelee tätä

Äijäkirppis Lualamiäs sijaitsee Tampereen Nekalasa. Tamperelainen-lehdessä julkaistun uutisen mukaan tavaravalikoimassa ei tule olemaan astioita, lasten tavaroita eikä huonekaluja, ja vaatepuolelta vain ajokamppeet, kuten nahkatakit, ja urheiluvarusteet.

Avoinna ti–pe kello 11–18 ja la–su 11–16. Maanantaisin suljettu.

Kulku kirpputorille tapahtuu Vihiojantieltä, rakennuksen eteläpuolelta. Ovi on lastaussillalla, ylempänä kuin piha.

Puhelinnumero on 041 319 3893 ja sähköpostiosoite aijakirppislualamias@gmail.com.

Hinnat

 • Pienempi hyllypaikka viikoksi: 40€
 • Isompi hyllypaikka viikoksi: 50€
 • Lattiapaikka viikoksi: 50€

(Tästä kirppisvinkistä kiitos kuuluu TT.:lle.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Äijäkirppis Lualamiäs sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. A-Kirppis
 2. A-Kirppis Huonekalumyymälä
 3. Savonlinnan Pelastakaa Lapset -kirpputori
 4. Retro-kirppis
 5. Retrotori