Etsi kirppistä hakusanalla

Alajärven Kellarikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 4Kyllä!
 • 2En

Alajärven Kellarikirppis on avoinna perjantaisin 10–17 ja lauantaisin 10–14. Valikoimaan kuuluu astioita, leluja, koriste-esineitä, vaatteita, kenkiä, kirjoja, lehtiä ja lamppuja.

Kuvat

 • Kuvassa Alajärven Kellarikirppiksen tavaravalikoimaa: vaatteita, koriste-esineitä, käyttötarpeita, valaisimia ym.
 • Pöydät täynnä kaikenlaisia pienesineitä, seinillä tauluja ja muita tavaroita.
 • Alajärven Kellarikirppiksen ovensuu, jossa ovi auki.Kellarikirppiksen mainoskyltti seisoo tien vieressä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Alajärven Kellarikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Peippo kirppis
 2. Bohemia
 3. Sipoon Wanhakierto — Finafynd
 4. Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
 5. Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.