Etsi kirppistä hakusanalla

Alastaron kirppis ja karkki

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2018.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 18Kyllä!
  • 7En

Alastaron kirppis ja karkki on YTJ:n mukaan lopettanut toimintansa.

Vännilässä sijaitseva Alastaron kirppis ja karkki on avoinna ma–ke kello 14–19 ja la–su 11–15. Suljettu torstaisin ja perjantaisin.

Myyntipöydän voi vuokrata kuukaudeksi hintaan 40€ ja rekin kuukaudeksi hintaan 25€. Pienen pöydän kuukausivuokra on 22€.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Alastaron kirppis ja karkki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Pelastusarmeijan kirpputori, Turenki
  2. Kirppis 67
  3. Vaajakosken Suvanto ry.:n kirpputori
  4. Piritan Kirpputori
  5. Pelastusarmeijan kirpputori, Lahti (Vesijärvenkatu)

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.