Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Alastaron kirppis ja karkki esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Alastaron kirppis ja karkki

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 30Kyllä!
 • 7En

81,1 % suosittelee tätä

Keskustassa lähellä K-Markettia sijaitseva Alastaron kirppis ja karkki on avoinna ke–pe kello 15–18 ja la–su 12–15. Suljettu maanantaisin ja tiistaisin.

Myyntipöydän voi vuokrata kuukaudeksi 35 €.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Alastaron kirppis ja karkki:

Tuota noin. Tuolla kuratiellä keskellä ei mitään tuli pyörähdettyä, mutta ei mitään kylttiä kirppiksestä tms. ja toisten pihoillekaan viitsinyt mennä tutkimaan ko. osoitteessa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Alastaron kirppis ja karkki:

Oho! Kiitos kun ilmoitit. Laitoin asiasta varoituksen esittelysivun alkuun.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Alastaron kirppis ja karkki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Second Hand LAHTI SHOP
 2. Toivon Keskus
 3. Recci Kallio
 4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
 5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)