Ajankohtaista: Eura: Kirppis Löytökehä avataan 7. tammikuuta.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ansiorinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ansiorinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

Kierrätysmyymälä Wanhakierto — Finafynd on avoinna ma–to kello 9–16. Suljettu perjantaisin ja viikonloppuisin. Puhelinnumero myymälään on 050 461 2700.

Maksuvälineeksi käy vain käteinen.

Sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen takaa ja sisältä löytyy kaksi kerrosta: alakerrassa huonekaluja, yläkerrassa tekstiilejä ja kodintarvikkeita.

Tämän liikkeen tilalla oli aikaisemmin Sinitori.

Lahjoitustavaroita (tavarat ja vaatteet) voi tuoda mieluiten osoitteeseen Markkulantie 3, alakertaan, arkisin kello 8–13. Huonekaluja voi tuoda arkisin klo 13–16 suoraan myymälään osoitteeseen Ansionrinne 4.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ansiorinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. AntiWaari
  2. Kirppis-Kamu
  3. Sitä Sun Tätä (Kauhajoki)
  4. Koivukylän kierrätystavaratalo
  5. Lanttila Vantaa

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.