Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna) esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Kierrätysmyymälä Wanhakierto — Finafynd on avoinna ma–pe kello 10–16. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumero myymälään on 050 461 2700.

Maksuvälineeksi käy vain käteinen.

Sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen takaa ja sisältä löytyy kaksi kerrosta: alakerrassa huonekaluja, yläkerrassa tekstiilejä ja kodintarvikkeita.

Tämän liikkeen tilalla oli aikaisemmin Sinitori.

Lahjoitustavaroita (tavarat ja vaatteet) voi tuoda mieluiten osoitteeseen Markkulantie 3, alakertaan, arkisin kello 8–13. Huonekaluja voi tuoda arkisin klo 13–16 suoraan myymälään osoitteeseen Ansionrinne 4.

Nettisivujen lisäksi tällä myymälällä on omat Facebook-sivut.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Porttikirppis
  2. Sunkirppis
  3. Kymppitori
  4. Kirpputori Vilma's Second Hand
  5. Kirppis Löytölähde (Jyväskylä)