Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen AntiWaari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

AntiWaari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 2En

Muhoksella ja Oulussakin toimiva osto- ja myyntiliike AntiWaari avasi lokakuussa 2017 Muhoksen toimipaikkaan kirpputorin. Kirppari on entisen Myyntikulman/Kamu-Kirppiksen paikalla.

Puhelinnumero on 040 727 2080 ja sähköpostiosoite antiwaari@hotmail.fi.

AntiWaari on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Pöytäpaikka on 10€ / viikko, tai myyntipalvelua käytettäessä voitto jaetaan 50-50.

Ajankohtaista: tammikuussa 2018 pöytävuokra on vain 1€ / päivä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua AntiWaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Fresh Kirppis
  2. Vallilan Stoori
  3. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
  4. Kirpparilla.fi (Tampere)
  5. Veikkolan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.