Etsi kirppistä hakusanalla

Ars Auttoinen

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 5Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ars Auttoinen antiikki ja kirppis toimii kesäisin kuvataidenäyttelyn yhteydessä. Valikoimassa on valikoituja erikoisia esineitä ja mielenkiintoisia huonekaluja. Edulliset hinnat. Puhelinnumero on 044 277 2997 ja sähköpostiosoite info@auttoinen.fi. Kuvia paikasta löytyy esimerkiksi Ars Auttoisen Facebook-sivuilta.

Ajankohtaista

9.8.2015 saakka olemme avoinna ti–su 11–17.

Kuvat

 • Kuvassa Ars Auttoisen tavaravalikoimaa.
 • Kuvassa Ars Auttoisen tavaravalikoimaa.
 • Kuvassa Ars Auttoisen tavaravalikoimaa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ars Auttoinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Herman's Second Hand & Sisustus
 2. SPR Pointti, Haukipudas
 3. Löytöpuoti
 4. Toivon Keskus
 5. Lasikirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.