Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15
Jalasjärvi: Jalasjärven Kirpputori avataan 7/2018

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Aseman kirppari esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Aseman kirppari

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 8Kyllä!
  • 2En

Hankasalmella sijaitsevan Aseman kirpparin puhelinnumero on 050 917 8070 ja sähköpostiosoite info@asemankirppari.fi. Nettisivujen lisäksi Aseman kirpparilla on omat Facebook-sivut.

Aukioloajat

Maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–16.30, tiistaisin 10–19 ja lauantaisin 10–14.

Hinnasto

  • Pöytä + rekki viikoksi: 19€ (6 myyntipäivää)
  • Siivouspalvelu viikoksi: 5€

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Aseman kirppari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. KMV Kirppis
  2. Jalasjärven Kirpputori
  3. Itsepalvelukirppis Kirppuset
  4. Lähetystori Laitila
  5. Lafkan

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.