Ajankohtaista: Eurajoki: Kasitien Kirppis etsii jatkajaa.
Kauhajoki: Hyypän Kyläseura järjestää pihakirppiksen 29.8. klo 11–15

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Atomin Peräkonttikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Atomin Peräkonttikirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Ajankohtaista: Konttikirppis järjestetään sunnuntaina 2.8., 9.8. ja 16.8.2020 Riihimäen Atomin parkkipaikalla kello 9–14.

Myyjät voivat tulla paikalle jo kello 7.30 lähtien.

Myyntipaikkaa ei varata etukäteen, vaan ne täytetään saapumisjärjestyksessä. Paikalle mahtuu noin 50 myyjää. Myyntipaikan hinta on 15 € ja se sisältää 2 parkkiruutua. Hintaan sisältyy vain myyntipaikka, joten tavaroita voi myydä auton takaluukusta tai kärrystä, saa myös levittää huovan tai muulla tavalla.

Nämä kirppistapahtumat järjestää Riihimäen Keilailuliitto ry. Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtajalta numerosta 044 570 5003 (Vellu) tai sähköpostitse osoitteesta keilailuliitto@keilahalli.com.

Kirppistä on tarkoitus jatkaa myös heinäkuun puolenvälin jälkeen, syksyyn saakka.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Atomin Peräkonttikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Uutta Elämää -kierrätysmyymälä
  2. Toimintakeskus ry:n Kierrätysmyymälä
  3. Kirppari Aarreaitta (Hämeenlinna)
  4. Kulma-Kirppis
  5. Jokeri Kirppis