Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Auppa-kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Auppa-kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 19Kyllä!
  • 3En

Hämeenlinnan Hauhossa toimiva Auppa-kirpputori on avoinna arkisin 10–17 ja lauantaisin 10–16. Aupassa on ilmainen kahvitarjoilu. Auppa toimii itsepalveluperiaatteella. Toimitilat sijaitsevat entisen K-kaupan tiloissa ja kirppiksen nimikin juontuu siitä (vain ilman K-kirjaimia). Kirppiksen puhelinnumero on 044 356 0214.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Auppa-kirpputori:

Yksi seudun parhaita kirppiksiä. Täältä mökkiläinen löytää ihan kaikkea.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Auppa-kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrkirppis
  2. OnnenKirppis
  3. Metsäkirppis
  4. DOM second hand
  5. Second hand shop Komero

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.