Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Auppa-kirpputori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Auppa-kirpputori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 19Kyllä!
  • 3En

Hämeenlinnan Hauhossa toimiva Auppa-kirpputori on avoinna arkisin 10–17 ja lauantaisin 10–16. Aupassa on ilmainen kahvitarjoilu. Auppa toimii itsepalveluperiaatteella. Toimitilat sijaitsevat entisen K-kaupan tiloissa ja kirppiksen nimikin juontuu siitä (vain ilman K-kirjaimia). Kirppiksen puhelinnumero on 044 356 0214.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Auppa-kirpputori:

Yksi seudun parhaita kirppiksiä. Täältä mökkiläinen löytää ihan kaikkea.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Auppa-kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Fresh Kirppis
  2. Vallilan Stoori
  3. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
  4. Kirpparilla.fi (Tampere)
  5. Veikkolan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.