Etsi kirppistä hakusanalla

Auta Eevaa Auttamaan Ry (1)

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 28. päivä syyskuuta 2010.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 2Kyllä!
 • 1En

Auta Eevaa Auttamaan Ry:n kirppis toimii nyt samalla paikalla nimellä Lähimmäinen kirpputori.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

Penkoja kommentoi, että:

Linnankatu 7:ssä toimii käsittääkseni Kirpputori Lähimmäinen
http://www.kan.fi/toimintayksikot_/lahimmainen_kirpputori_turku/

 • Kirjoitettu: 31. päivä elokuuta 2010
 • Kestolinkki: #

Pihla kommentoi, että:

Melko sotkuinen paikka. Joskus tekee löytöjä, mutta aika paljon huonokuntoista romua ja todella kulunutta ja kulahtanutta vaatetta. Henkilökunta erittäin epäystävällistä ja huonotuulista yhtä herttaista naista lukuunottamatta. Isona miinuksena tapa NIITATA hintalaput kiinni vaatteisiin. Vaate harvemmin ehjä enää kun niitti otetaan irti.

 • Kirjoitettu: 07. päivä syyskuuta 2010
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Auta Eevaa Auttamaan Ry (1) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. DOM second hand
 2. Wanhantavarantori W&M Center
 3. Isan Tamine
 4. Kiva Kirppis
 5. Virkkalan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.