Etsi kirppistä hakusanalla

Autopirtin Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

AutoPirtti on entisen Ähtärin automuseon tiloihin perustettu lounasravintola. Pirttihallista löytyy myös kirpputori, joka on avoinna aina liikkeenkin ollessa auki. Poikkeuksena tapahtumat, jolloin halli on muussa käytössä.

Etukäteen asiaa voi tiedustella Facebookista tai puhelimitse 020 741 4700. Pöytävaraustiedustelut samoja kanavia pitkin.

(Samalla paikalla toimi aikoinaan Ähtärin Mega Kirppis.)

Sähköpostiosoite on autopirtti@outlook.com.

Kuvat

  • Valokuva hallista, jossa puukatto ja avara käytävä, jonka varrella erilaista kirppistavaraa, kuten vaatteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Autopirtin Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Kara & Pieni Kahvila
  2. Kirpputori Tarina
  3. Bohemia
  4. Kirppis HERMAN & Sisustus TUNTURI
  5. SPR Pointti, Haukipudas

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.