Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Auvo

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 12Kyllä!
 • 4En

Marraskuussa 2017 avattu Kahvilakirppis Auvo on avoinna ti–pe kello 10.30–18, lauantaisin 10.30–16 ja sunnuntaisin 12–16. Maanantaisin suljettu. Auvo sijaitsee PMK-talossa. Sisäänkäynti Peltokadun puolelta B- tai C-rapusta.

Puhelinnumero on 040 178 8605 ja sähköpostiosoite info@kirpputoriauvo.fi.

Hinnat

 • Opiskelijoille -10% alennus normaalihintaisesta myyntijaksosta
 • Hyllykkö tankoineen 6 päiväksi: 35€
 • Iso myyntitila 6 vuorokaudeksi: 45€

Kuvat

 • Kuvassa kahvinkeitin, tarjotin ja ruokailutarvikkeita.Puupintaisia pöytiä etualalla, taustalla valkoisia kirppispaikkoja.
 • Portaat etualalla, taaempana näkyy valkoisia kirppispaikkoja.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi TT.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Auvo:

En valitettavasti pitänyt paikasta. Tuli olo, että yrittäjä ei oikein tiedä panostaisiko kahvilaan vai kirpputoriin, mistä syystä molemmat jäävät vähän ”vajaiksi”. Pöydät ja niiden asettelu ovat todella sekavat ja huonot. Tila ei toimi ollenkaan. Ulko-ovi kaukana kassasta, ei edes näköyhteyttä, kuinkahan paljon tavaraa katoaa maksamatta. Eivät ole vieläkään löytäneet asiakkaita, sekä ostajat että myyjät uupuvat. Kallis paikka. Sijaintikin huono. Ei tuo mitään arvoa Tampereen kirpputorikulttuurille enkä usko kauaa pärjäävän. Olisiko vähän sutaisten kursittu paikka kasaan? Henkilökunnasta tuli olo, että asiakkaana vain häiritsin heitä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Auvo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi
 2. Pelastusarmeijan kirpputori, Tukkitie
 3. Varastotien Kirppis
 4. Bewen Parkkikirppikset
 5. Bewe Sport, Tammisto

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.