Ajankohtaista: Porvoo: Jokamiehen Markkinat 6.5. klo 9–14

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Bewen Parkkikirppikset esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Bewen Parkkikirppikset

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 34Kyllä!
  • 2En

Bewen Parkkikirppis järjestetään aina sunnuntaisin huhtikuusta lokakuulle saakka Itäkeskuksen Citymarketin Itäkeskuksen Citymarketin parkkipaikalla. Citymarketin parkkikirppiksen lisäksi Bewellä on superkirppis Vantaan Tammistossa Superparkin parkkipaikalla.

Itiksen kirppis

Itiksen kirppis on auki kello 9–14. Myyjät lasketaan sisään klo 7 alkaen ja myyntipaikkojen pitää olla tyhjinä klo 14.30 mennessä. Myyntipöytä maksaa 30 euroa. Siihen kuuluu yksi parkkiruutu myyntipöydän kanssa, ja autoilija saa toisen parkkiruudun ajoneuvoaan varten.

Tammiston kirppis

Tammiston kirppis on auki kello 11–16. Myyjät lasketaan sisään klo 10 ja myyntipaikkojen pitää olla tyhjinä klo 17 mennessä. Myyntipaikan hinta on 20€.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Bewen Parkkikirppikset sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Helmi (Loimaa)
  2. Konepajan Bruno
  3. Kirppis HaavisTori
  4. Kampin kirpputori
  5. Elo Kirppis Loppis Outlet

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.