Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Cafe Kirpputori Ajaton esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Cafe Kirpputori Ajaton

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 27Kyllä!
 • 5En

84,4 % suosittelee tätä

Mikkelin Rantakylässä sijaitsevassa Cafe Kirpputori Ajattomassa on kirppiksen lisäksi kahvila ja pihalla runsaasti parkkitilaa. Kirppis sijaitsee entisen K-Marketin yläkerrassa ns. Roposen kaupan paikalla. Se avattiin heinäkuussa 2016. Käytössä on netin välityksellä toimiva varausjärjestelmä, josta myyntipaikan voi varata seuraavin hinnoin:

 • 7 vuorokautta: 34€
 • 10 vuorokautta: 45€

Aukioloajat

 • ma–pe kello 10–18
 • la–su 11–15

Ajattoman puhelinnumero on 050 576 6114 ja sähköpostiosoite ajaton@ajatonkirppis.fi .

(Tästä kirppiksestä kertoi Tiedonantaja, josta hänelle iso kiitos.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Cafe Kirpputori Ajaton sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Wanha Meijeri
 2. Loviisan Suurkirppis
 3. Toppila-Center
 4. Lastentarvikekirppis Minipanda
 5. Järvenpään torin kirppis sekä Janne-kävelykadun kesäkirppis