Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15
Jalasjärvi: Jalasjärven Kirpputori avataan 7/2018

Etsi kirppistä hakusanalla

Cafe Mascotin yläkerran kirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2017.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 5Kyllä!
 • 2En

Kirppis vaikuttaa lopettaneen. Sen tilalle tulee ravintola. (#)

Kirppis pidetään Cafe Mascotin yläkerrassa keväällä lauantai-iltapäivisin 16.2., 9.3., 6.4. ja 20.4. kello 14–19 välisenä aikana. Myyjille kirppari on täysin maksuton — ei siis pöytämaksuja tai provisioita. Myyntiin voi tuoda myös uusia tuotteita, leivonnaisia ym. Cafe Mascot sijaitsee Helsingissä osoitteessa Neljäs linja 2.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Cafe Mascotin yläkerran kirppis:

Mascot lopettanut, joten tämäkin mennyttä.
Kuva ovelta: https://i.imgur.com/LcTliya.jpg

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Cafe Mascotin yläkerran kirppis:

Jep, kiitos sinulle kun viitsit ilmoittaa. Esittelysivu on merkitty lopettaneeksi. :-)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Cafe Mascotin yläkerran kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. KMV Kirppis
 2. Jalasjärven Kirpputori
 3. Itsepalvelukirppis Kirppuset
 4. Lähetystori Laitila
 5. Lafkan

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.