Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 1Kyllä!
 • 0En

City Loppis Karis — City Kirppis Karjaa on avoinna ti–pe 11–17 ja lauantaisin 10–13. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Puhelinnumero on 040 046 0029.

(Tiedonantajalle kuuluu kiitos tästä kirppisvinkistä ja Terolle ilmoitus tiistain aukiolosta.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa:

Kuitin mukaan myös ti on 11-17. Tätä kirppistä ei ole linkitetty Karjaa/”raasePori” -sivulle.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa:

Kiitos kun ilmoitit! Karjaa onkin nykyisin Raasepori, joten kun korjasin sen tiedon tälle sivulle, ilmestyi City Loppis myös mainitsemaasi paikkakunnan listaukseen. Se ”raasePori” johtuu ohjelmointivirheestä -> en ole vielä löytänyt sitä kohtaa mistä sen voi korjata.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua City Loppis Karis - City Kirppis Karjaa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Fresh Kirppis
 2. Vallilan Stoori
 3. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
 4. Kirpparilla.fi (Tampere)
 5. Veikkolan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.