Kankaanpää: Myynnissä siistejä kirppispöytiä. Sopivat myös varastopöydiksi. Hinta 20€ / kpl. Korkeus 175 cm ja pohjan ala 80×85 cm. Puhelinnumero on 044 235 8971 ja lisätietoja löytyy täältä.

Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Citykirppis Jasminella esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Citykirppis Jasminella

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 4En

50,0 % suosittelee tätä

Hyvinkään keskustassa sijaitseva Citykirppis Jasminella on avoinna ti–pe kello 10–18 ja la–su 11–15. Suljetu maanantaisin.

Sähköpostiosoite on myynti@citykirppisjasminella.fi.

Myyntipaikan voi varata Kirppari-Kallella.

Myyntipaikan hinta riippuu paikasta. Paikat 1–10 sisältävät ison pöydän ja rekin ja hinta on 35 €. Muita myyntipaikkoja ovat hylly+rekki, lasten osaston pöytä, lasten osaston hyllykkö, pop up -lokero/hyllypaikka, sekä hyllypaikka vitriinistä. Tavaraa voi myydä myös provisiomyyntinä.

(Tästä kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi tatti.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Citykirppis Jasminella sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Erilainen Apaja
  2. Kirpputori Löystäkki
  3. JK-kirppis
  4. Superkirppis Savonlinna
  5. Nakkilan vammaiset ry:n kirpputori