Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen DOM second hand esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

DOM second hand

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 43Kyllä!
  • 7En

DOM second hand on osa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorten sekä nuorten aikuisten toimintaa. DOM lahjoittaa osuutensa hyväntekeväisyyteen niin, että hyväntekeväisyyskohde vaihtuu neljä kertaa vuodessa ja asiakkaat voivat olla vaikuttamassa siihen, minne tuotot välitetään.

Avoinna ke–pe kello 12–18.

Sähköpostiosoite on dom.secondhand@gmail.com ja puhelinnumero 044 788 1392.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen DOM second hand:

hei,

pls. call me regarding the bag €89, . I want to buy . call me at 040-3276496. helen mertalla

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua DOM second hand sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Adeline Kirppis
  2. Tuulosen parkkihallin kirpputorit
  3. Helluntailähetyksen Lähetyskirpputori, Turku
  4. Lasten Unelma Second Hand
  5. Konepajan Bruno

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.