Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ecotekola esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ecotekola

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

Somerolla sijaitseva Ecotekola on avoinna ma–to kello 9–16 ja perjantaisin 9–14. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 040 126 8678.

Tehdaskuja 6:ssa on edelleen puutyöpaja ja kierrätystavaroiden vastaanotto, sekä tilaustöiden vastaanotto (muutot, pihatyöt ja puurakentaminen). Tehdaskujan toimipaikka on avoinna ma–to kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–14, klo 11.00–11.30 suljettu.

(Kiitos vinkistä Karille.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Ecotekola:

Hyvä ja edullinen kirppis. Laitan palautelomakkeen kautta uuden osoitteen.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ecotekola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Tuohitori
  2. Harmaalinnan sisätori / Retrolinna
  3. Hämeenlinnan Suurkirpputori
  4. Kirpputori Aurinkoinen
  5. Minicentti

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.