Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kauppapaikka Eilinen esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kauppapaikka Eilinen

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 34Kyllä!
 • 13En

Kauppapaikka Eilinen sijaitsee Mynämäellä, noin 30 kilometrin päässä Turusta. Eilinen on käytetyn tavaran myyntipaikka, josta asiakkaat voivat vuokrata myyntipaikan tavaroilleen. Viikkovuokra on 22 euroa eikä muita kuluja ole. (Isoista tavaroista 20% provisio.) Kauppapaikka on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kauppapaikka Eilinen:

Todella nyrpeä omistaja. Ei puhu asiakkaille ja muutenkin on tosi totinen.Kun häneltä kysyy jotain,niin ei vastaa kunnolla. Huonoa palvelua.
Ja sitä en ymmärrä todellakaan,että kissa makaa siellä myytävien vaatteiden päällä. Myyjät ovat pesseet ja silittäneet vaatteet jotta olisivat kauniita ja kissa makaa ja karvastaa ne.Hyh hyh.Toivottavasti kukaan allerkikko ei osta sellaisia vaatteita.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kauppapaikka Eilinen:

Ei ollut maanantaina auki.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kauppapaikka Eilinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Suvilahden Helmi
 2. Myyrkirppis
 3. Friitalan Löytötori
 4. Bewen Parkkikirppikset
 5. Outokummun A-Killan Kirppis & Kahvio

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.