Ajankohtaista: Parkano: iCare Parkano avataan 7.12.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Kauppapaikka Eilinen esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Kauppapaikka Eilinen

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 35Kyllä!
 • 14En

71,4 % suosittelee tätä

Kauppapaikka Eilinen sijaitsee Mynämäellä, noin 30 kilometrin päässä Turusta. Eilinen on käytetyn tavaran myyntipaikka, josta asiakkaat voivat vuokrata myyntipaikan tavaroilleen.

Kauppapaikka on avoinna ti–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu.

Viikkovuokra on 20 € eikä muita kuluja ole.

Puhelinnumero on 0400 535 509.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Kauppapaikka Eilinen:

Todella nyrpeä omistaja. Ei puhu asiakkaille ja muutenkin on tosi totinen.Kun häneltä kysyy jotain,niin ei vastaa kunnolla. Huonoa palvelua.
Ja sitä en ymmärrä todellakaan,että kissa makaa siellä myytävien vaatteiden päällä. Myyjät ovat pesseet ja silittäneet vaatteet jotta olisivat kauniita ja kissa makaa ja karvastaa ne.Hyh hyh.Toivottavasti kukaan allerkikko ei osta sellaisia vaatteita.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Kauppapaikka Eilinen:

Ei ollut maanantaina auki.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kauppapaikka Eilinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. iCare Parkano
 2. Pelastusarmeijan kirpputori, Parkano
 3. Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
 4. Markkulantien Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
 5. Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)