Ajankohtaista: Seinäjoki: Vilttikirppis kauppatorilla sunnuntaisin klo 9–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Ekenäs Second Hand Shop esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Ekenäs Second Hand Shop

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 5Kyllä!
  • 0En

Ekenäs Second Hand Shop sijaitsee Kuningatarkadulla (Drottninggatan), Tammisaaren keskustassa. Kirppis on avoinna maanantaisin ja perjantaisin kello 10–16, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 10–18, sekä lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 041 464 8144 ja sähköpostiosoite mats.backman@betesdachurch.fi.

Kirppis ottaa vastaan lahjoituksina esimerkiksi kirjoja, huonekaluja, tauluja ja muita tavaroita — kuljetusapua on saatavilla.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Ekenäs Second Hand Shop sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Humppilan Kimppa-Kirppis
  2. Hietsumarket
  3. Kirpputorihalli Pirkkis
  4. Menneen Tuulahdus
  5. Skanssin POP UP -kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.