Ajankohtaista 16.5.2020: Useat kirppikset ovat jälleen avanneet ovensa, mutta ennen kirppiksellä käymistä on aukiolo syytä varmistaa esim. soittamalla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen EkoCenter Jämsänkoski esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

EkoCenter Jämsänkoski

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Jämsänkosken EkoCenter on avoinna maanantaisin, tiiistaisin ja torstaisin kello 8–16, keskiviikkoisin 8–17 ja perjantaisin 8–14.30.

Työvalmennussäätiö Avituksen pitämässä EkoCenterissä on huonekaluja, kodin sisustustavaraa, astioita, kirjoja, äänitteitä, elektroniikkaa sekä atk-laitteita. Kausiluontoisesti polkupyöriä. Myynnissä on myös puuosaston valmistamia tuotteita.

Myymälän puhelinnumero 044 717 7637.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter Jämsänkoski sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Järkikirppis
  2. Vekarakirppis Helsinki
  3. Kurikan Superkirppis
  4. Kurikan Kirpputori Ky
  5. MaxiKirppis