Ajankohtaista: Tampere: Silinteri avataan Koivistonkylässä 1.8.
Helsinki: HESY-tori avataan 1.8.
Tuusula: Flaksitorin avajaiset 6.8.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen EkoCenter Kankitie esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

EkoCenter Kankitie

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 28Kyllä!
  • 3En

Tämä EkoCenter tunnettiin aikaisemmin nimellä Jyväskylän katulähetys Ry EkoCenter. Tämä keskus toimii osoitteessa Kankitie 14. Toiminta alkoi vuoden 2008 alusta. Kankitien EkoCenter välittää tuoton hyväntekeväisyyteen. Paikalla on myynnissä mm. käytettyjä huonekaluja. Käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu. Kankitien toimipiste on avoinna arkisin 9–17 ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumerot ovat 040 546 3793 ja 020 712 1580. Sähköpostiosoite on ekocenter@jyvaskylankatulahetys.fi.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen EkoCenter Kankitie:

hyvä kirppis
soita jos on eteisen vaatekaapiksi sopiva tänään to tullut
rekillinen olisi mainio- itse ehkä liittää rekki myös
opiskelijan eteiseen sopuhinnalla
mitoilla noin
LEVEYS SYVYYS 53CM KERTAA PITUUS74CM TAI ALLE

044275

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter Kankitie sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Lasten Kirppis Karuselli
  2. Kanavan kirppis
  3. Vanhan Tavaran Puoti Eveliina
  4. Kirpputori Kisälli
  5. Samaria-shop Töölö

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.