Kankaanpää: Myynnissä siistejä kirppispöytiä. Sopivat myös varastopöydiksi. Hinta 20€ / kpl. Korkeus 175 cm ja pohjan ala 80×85 cm. Puhelinnumero on 044 235 8971 ja lisätietoja löytyy täältä.

Ajankohtaista: Orimattila: Retrotori Kehräämön Rukki pitää popup-levykaupan 22.–25.4.
Orimattila: Jokeri Kirppis avataan 2.5.2021.

Etsi kirppistä hakusanalla

Elämystori

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 2En

66,7 % suosittelee tätä

Elämystori sijaitsee Hollolassa. Se on Vesijärven ystävät ry:n pitämä kirppis, joka on avoinna toistaiseksi puhelinsoitolla. Puhelinnumero on 0400 710 786 (Risto Kauhala) ja sähköpostiosoite risto.kauhala@elisanet.fi.

Kuvat

  • Valokuva Elämystorin sisätiloista, jossa on myynnissä monenlaista tavaraa hyllymetreittäin.
  • Elämystorin seinillä on hyllyjä, joissa paljon erilaista tavaraa, myös vaatteita.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Elämystori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirpputori Löystäkki
  2. JK-kirppis
  3. Superkirppis Savonlinna
  4. Nakkilan vammaiset ry:n kirpputori
  5. Lastenkirppis Trendy Kids