Ajankohtaista: Koskenkylä: Peräkonttikirppis 1.7. klo 11–15
Jalasjärvi: Jalasjärven Kirpputori avataan 7/2018

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Emmaus, Vallila esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Emmaus, Vallila

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 30Kyllä!
 • 0En

Vallilan Emmaus on avoinna tiistaisin kello 11–19, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin 11–17 sekä lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

Emmauksen puhelinnumero on 09 632 233 ja sähköpostiosoite on toimisto@emmaushelsinki.fi.

Tähän Emmauksen kirpputoriin pääsee ratikoilla 1, 1A ja 7. Lisäksi linja-autot 51, 62, 64–67 vievät perille. Myymälän sisälle pääsee helposti myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla. Valikoimassa on esimerkiksi verhoja ja sängynpeittoja, kirjoja, äänitteitä, astioita.

Toinen Emmaus löytyy Lauttasaaresta.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Emmaus, Vallila:

tykkään ! Yksi suosikkikirppiksistäni Helsingissä. Yleensä maltillisesti hinnoitellut tuotteet. Hyvä osasto käsityötarpeita ja kankaita. Täältä olen ostanut monenlaista,vaatteista käsityötarpeisiin ja kodintavaroihin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Emmaus, Vallila:

Mielestäni yksi Helsingin parhaimmista kirppiksistä! :) Hyvät hinnat, hyvä filosofia, hyvää tavaraa, ystävälliset myyjät :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Emmaus, Vallila:

Aika vähän mainostettu kirppis, mutta erittäin suositeltava. Tosi edulliset hinnat, kahviakin asiakkaille, rento mutt hoidettu paikka. Ja rahat menee hyvään tarkoitukseen, myös kotimaahan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Emmaus, Vallila:

Aika vähän mainostettu kirppis, mutta erittäin suositeltava. Tosi edulliset hinnat, kahviakin asiakkaille, rento mutt hoidettu paikka. Tykkään kun ei oo uskonnollista taustaa vaikk nimestä luulis. Ja vapaaehtoiset pyörittää toimintaa. Ei paha.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Emmaus, Vallila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. KMV Kirppis
 2. Jalasjärven Kirpputori
 3. Itsepalvelukirppis Kirppuset
 4. Lähetystori Laitila
 5. Lafkan

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.