Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Esterin Kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Esterin Kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 3Kyllä!
  • 0En

Esterin Kirppis on Eemelin Kirppiksen rinnakkaistoimipaikka. Se avattiin marraskuussa 2018 Martinlaakson juna-asemalle, pohjakerrokseen.

Sähköpostiosoite on info@esterinkirppis.fi ja puhelinnumero 050 345 8521.

Pöytävuokrat

  • 1 viikko = 30€
  • 2 viikkoa = 50€

Aukioloajat

Avoinna ma–ti kello 10–18, ke–pe 10–19 ja la–su 10–17.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Esterin Kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Fresh Kirppis
  2. Vallilan Stoori
  3. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
  4. Kirpparilla.fi (Tampere)
  5. Veikkolan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.