Ajankohtaista: Jämsä: Vadelmatarha Jämsä avataan 24. helmikuuta klo 10
Kurikka: Mietaan kirpputori 24.–25.3. klo 10–16

Etsi kirppistä hakusanalla

Eurokirppis

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi marraskuussa 2017.)

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 9Kyllä!
 • 0En

Vaikuttaa siltä, että Eurokirppiksen tilalla toimii nykyisin Lappeen kirppis.

Lappeenrannassa sijaitseva Eurokirppis on avoinna ma–pe kello 10–18, lauantaisin 10–15 ja sunnuntaisin 11–15. Kirppiksellä on avarat tilat, leveät käytävät, parkkitilaa ja kahvio, sekä lapsille leikkipaikka. Puhelinnumero on 0400 261 798 ja sähköpostiosoite info@eurokirppis.fi. Myyntipaikan voi varata Kirppari-Kallella, josta käsin voi myös seurata myyntiä. Eurokirppistä pitää Lappeen Kirppis Oy.

Hinnat

 • Myyntipaikka 7 vuorokaudeksi: 28€
 • Myyntipaikka 10 vuorokaudeksi: 39€
 • Lisäksi myynnistä 5% provisio
 • Viikon vuokraan sisältyy tarra-arkkeja ja hälyttimiä

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Eurokirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Tähtikirppis (Raahe)
 2. Kattilahallin kirppis
 3. Helsingin metodistiseurakunnan kirpputori
 4. Agatha Kirpputori & Divari (Evijärvi)
 5. Vallilan Stoori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.