Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen EvakkoTorikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

EvakkoTorikirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Vuonna 2020 tätä kirppistä ei luultavasti järjestetä.

EvakkoTorikirppis järjestetään Taitokorttelissa osoitteessa Koskikatu 1. Paikalla on pieni määrä valmiita pöytöpaikkoja, jotka löytyvät Vanhan Ladon ulkoterassilta. Pöytäpaikkoja ei vielä voi varata ennakkoon, vaan niitä myydään paikan päällä 15€ kappalehintaan.

Tiedustelut ja yhteydenotot toivotaan tehtävän sähköpostiosoitteeseen etkirppis@gmail.com, tai puhelimitse (mieluiten tekstiviestiestillä)
tai soittaen iltaisin (klo 18–20) numeroon 041 4716482.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua EvakkoTorikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. City Loppis–Kirppis
  2. Kierrätysmylly
  3. Second Hand LAHTI SHOP
  4. Toivon Keskus
  5. Recci Kallio