Ajankohtaista: Vantaa: seuraava Myyrkirppis järjestetään 28.–29.9.
Espoo: MLL Tapiola järjestää kaksi syyskirppistä (6.10. ja 27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Fida lähetystori, Hamina

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi huhtikuussa 2012.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 14Kyllä!
  • 5En

Haminan Fida lähetystori välittää tuoton hyväntekeväisyyteen. Fidan puhelinnumero on (05) 344 7216. Tämä liike on avoinna arkisin 9–17 ja lauantaisin 10–14.

Lopettanut toimintansa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Fida lähetystori, Hamina:

En tykänny Fidasta. Yhtä kauhea kun Megatori. Nyt siinä on se Sotekin kirppis. Se on tosi kiva ja siisti. Asioin siellä melko usein.

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Fida lähetystori, Hamina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kurikan Kirpputori Ky
  2. Myyrkirppis
  3. Menneen Tuulahdus
  4. Maijan Wanha Navetta
  5. Fida Järvenpää, Valimokuja

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.