Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Fida Niittykumpu esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Fida Niittykumpu

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 155Kyllä!
 • 25En

86,1 % suosittelee tätä

Niittykummun Fida lähetystori on yksi useista Espoossa sijaitsevista Fidan toimipisteistä. Toimipaikka sijaitsee bussipysäkin lähellä. Tuotto välitetään hyväntekeväisyyteen. Fidan puhelinnumero on (09) 455 1566.

Liike on avoinna ma–pe kello 9–19 ja lauantaisin 10–17. Sunnuntaisin suljettu.

Niittykummun Fidassa on myynnissä mm. käytettyjä huonekaluja ja käytettävissä on tavaroiden kuljetuspalvelu. Noutopalvelu on ilmainen. Sen voi tilata tekstaamalla sanan NOUTO numeroon 16155 tai soittamalla numeroon 09 566 00 200.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Fida Niittykumpu:

kaikken paras suomessa-tavarat,työntekijat ja kristillinen musiikki taustaksi

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Fida Niittykumpu:

Tahtoisin lahjoittaa kassillisen käytettyjä kenkiä. En voi tuoda itse, voitteko hakea?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Fida Niittykumpu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. City Loppis–Kirppis
 2. Kierrätysmylly
 3. Second Hand LAHTI SHOP
 4. Toivon Keskus
 5. Recci Kallio