Ajankohtaista: Porvoo: Suuri lastentarvikekirppis 30.9. klo 10–13
Helsinki: Kattilahallin kirppis 30.9. klo 13–18

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Fida Helsinki, Puotinharju esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Fida Helsinki, Puotinharju

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 75Kyllä!
  • 9En

Fidalla on lähetystoreja eri puolilla Helsinkiä. Fidan tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Puotinharjun toimipiste sijaitsee Ostoskeskus Puotinharjun Puhoksessa. Puhelinnumero on (09) 343 2299.

Liike on avoinna ma–pe kello 9–19 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Puotinharjun Fidalla on tarjolla tavaroiden kuljetuspalvelu. Myynnissä on tavanomaisen kirppistavaran lisäksi käytettyjä huonekaluja.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Fida Helsinki, Puotinharju:

Millaista tavaraa Puotinharjun Fidassa? Entäpä hintataso, yhtä huikea kuin Hakaniemessä?

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Fida Helsinki, Puotinharju sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Myyrkirppis
  2. OnnenKirppis
  3. Metsäkirppis
  4. DOM second hand
  5. Second hand shop Komero

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.