Ajankohtaista: Parkano: iCare Parkano avataan 7.12.

Etsi kirppistä hakusanalla

Fida Helsinki, Sörnäinen

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 146Kyllä!
  • 40En

78,5 % suosittelee tätä

Fidan lähetystoreja on useita Helsingin alueella. Niiden tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Sörnäisen Fidan puhelinnumero on (09) 701 4772.

Liike on avoinna ma–pe kello 9–19 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Sörnäisten Fidalla on tarjolla tavaroiden kuljetuspalvelu. Myynnissä on tavanomaisen kirppistavaran lisäksi käytettyjä huonekaluja.

Nettisivujen lisäksi tällä myymälällä on omat Facebook- ja Instagram-sivut.

Kuvat

  • Valokuva asioista, joita on aseteltu puuhyllylle. Kuvan taustalla on koristeellinen tummanruskea taustakangas tai -pahvi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Fida Helsinki, Sörnäinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. iCare Parkano
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Parkano
  3. Ansionrinteen Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
  4. Markkulantien Wanhakierto — Finafynd (Hämeenlinna)
  5. Runeberginkadun Wanhakierto — Finafynd (Helsinki)