Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Fida Helsinki, Tukkumyynti / Outlet esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Fida Helsinki, Tukkumyynti / Outlet

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 27Kyllä!
  • 4En

87,1 % suosittelee tätä

Fidan Tukkumyynti sijaitsee Helsingin Roihupellossa. Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta — Pulttitien ja Tulppatien välisellä kujalla. Myymälä on avoinna keskiviikkoisin kello 8–13. Ei ole käytettävissä huonekalujen noutopalvelua, eikä myöskään tavaralahjoitusten vastaanottoa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Fida Helsinki, Tukkumyynti / Outlet sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Taito-Kirppis
  2. Kirpputori Amalia
  3. Helsinki Flea Market
  4. Kirpputori Solukko
  5. Euroset