Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Fida Helsinki, Tukkumyynti esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Fida Helsinki, Tukkumyynti

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 21Kyllä!
  • 3En

Fidan Tukkumyynti sijaitsee Helsingin Roihupellossa. Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta. Myymälä on avoinna keskiviikkoisin kello 8–13. Ei ole käytettävissä huonekalujen noutopalvelua, eikä myöskään tavaralahjoitusten vastaanottoa. Sähköpostiosoite on vesa.kallinen@fida.info.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Fida Helsinki, Tukkumyynti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi
  2. Pelastusarmeijan kirpputori, Tukkitie
  3. Varastotien Kirppis
  4. Bewen Parkkikirppikset
  5. Bewe Sport, Tammisto

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.