Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Friitalan Löytötori esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Friitalan Löytötori

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 121Kyllä!
 • 77En

Ulvilassa sijaitseva Friitalan Löytötori on avoinna joka päivä kello 10–18. Puutarha on avoinna joka päivä 9–20.

Kirpputorilla voi maksaa käteisen lisäksi yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Myyntipaikka on 14€ viikoksi, ja kuukaudeksi 56€.

 • Tarrahälyttimet ovat ilmaisia.
 • Kirppiksen luona on ilmaisia parkkipaikkoja.
 • Toimitilaa on yli 1000 neliömetriä.

Puhelinnumero on 040 731 7788 ja sähköpostiosoite yhteys@xn—friitalanlyttori-vwbc.fi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Friitalan Löytötori:

Iso kirppari ja tavaraa on paljon, kiertämiseen kannattaa varata aikaa. Laatu ja hinnat vaihtelevat paljon, mutta aina tarttuu jotain mukaan. Lastenvaatteita on melko hyvin tarjolla. Myynnissä on myös karkkia, keksejä ja limsaa. Porin keskustasta ajaa tähän noin 10 minuutissa. Plussaa hyvistä aukioloajoista!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Friitalan Löytötori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Huonekalujen Kirppis
 2. Kirppis, Joutsa
 3. Somerniemen työväentalon kirppis
 4. Lohjan Kierrätyskeskus
 5. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.