Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Goodwill Kotka esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Goodwill Kotka

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 6Kyllä!
 • 0En

100,0 % suosittelee tätä

Tämä Goodwill-kierrätysmyymälän toimipiste on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Myymälän puhelinnumero on 044 777 0334.

Kotkan lisäksi Goodwill löytyy lähiseudulta Karhulasta ja toinen Haminasta.

Goodwill-kierrätysmyymälät ottavat vastaan hyväkuntoisia tavaroita laidasta laitaan (esim. huonekalut, vaatteet, lastentarvikkeet, elektroniikka). Tavaroita voi tuoda joko suoraan myymälään tai hyödyntää noutopalvelua. Lisäksi myydyille tuotteille on mahdollista tilata maksullinen kotiinkuljetuspalvelu.

Tämä kierrätysasema ottaa vastaan vain kauppakassillisen edestä jätettä.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Goodwill Kotka:

En ymmärrä miksi vaatteet kuten puserot laitetaan värijärjestykseen.Parempi olisi laittaa aina uusimmat eteen niin ei tarvitsisi penkoa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Goodwill Kotka:

En ymmärrä miksi vaatteet kuten puserot laitetaan värijärjestykseen.Parempi olisi laittaa aina uusimmat eteen niin ei tarvitsisi penkoa.Tämän oli tarkoitus mennä Kemmiin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Kotka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. City Loppis–Kirppis
 2. Kierrätysmylly
 3. Second Hand LAHTI SHOP
 4. Toivon Keskus
 5. Recci Kallio