Ajankohtaista: Jyväskylä: Keskustan Kirppis avataan 5.11.

Etsi kirppistä hakusanalla

Toivontien kirpputori

Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kirppiksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon yritystoiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi heinäkuussa 2017.)

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 14Kyllä!
  • 4En

Paikalla vaikuttaa nykyisin olevan Wanhakierto — Finafynd.

Hämeen Sininauha ry:n Kirppis toimii Hämeenlinnassa. Kirppiksellä on tavanomaisen tavaran lisäksi myynnissä huonekaluja. maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–15, sekä tiistaisin 10–14. Torstaisin ja viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 050 913 5055.

Tämän kirppiksen lisäksi Hämeen Sininauhalla on kirpputori Ansionrinteessä (Sinitori).

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Toivontien kirpputori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Huonekalujen Kirppis
  2. Kirppis, Joutsa
  3. Somerniemen työväentalon kirppis
  4. Lohjan Kierrätyskeskus
  5. Kirppis & Cafe Ruskon Helmi

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.