Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 50Kyllä!
 • 14En

Kirppis järjestetään sunnuntaisin 17.5.–13.9.2015 välisenä aikana Tiiriön Citymarketin parkkipaikalla. Myyntiaika on kello 10–15.

Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis toimii Tiiriön Citymarketin parkkipaikalla kesäsunnuntaisin kello 10–14. Paikkoja ei voi etukäteen varata, vaan ne täytetään myyjien saapumisjärjestyksen perusteella. Hinta 10/€ parkkiruutu, paitsi päätyruutujen 15€.

Parkkikirppisvastaava vuonna 2013 on Rauno Kokkonen, jonka puhelinnumero on 050 329 3410 ja sähköpostiosoite raunokokkonen@gmail.com

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis:

Viime Su oli paljon jengii 20.9 Su vika kerta! ja maniota säätä luvannu Kaupunki uutisissa mainos Myyn pakukuorman HALVALLA!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis:

Onkohan tämä kirppistoiminta voimassa vielä 2019?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis:

Näytti olevan tänään jonkin verran porukkaa paikan päällä, joten uskoisin toiminnan olevan vielä voimassa.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Hämeenlinnan Hiihtoseuran Parkkikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kruunukirppu & Olkkari
 2. Myyrkirppis
 3. Karhu Kirppis
 4. Toivon Tori
 5. Fida Espoontori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.