Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Hämeenlinnan SA-Kauppa esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Hämeenlinnan SA-Kauppa

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 11Kyllä!
  • 1En

91,7 % suosittelee tätä

Hämeenlinnan SA-Kaupassa myydään Puolustusvoimien käytöstä poistamaa tavaraa ja kalustoa. Hämeenlinnan kauppa on avoinna tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin 10–17, keskiviikkoisin 10–18 ja lauantaisin 10–14. Suljettu maanantaisin. Puhelinnumero on 040 315 7777.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Hämeenlinnan SA-Kauppa:

Kauppa ei ole enää vuosiin ollut keskiviikkoisin auki pidempään vaan klo 17 asti

  • Kirjoitettu:
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Hämeenlinnan SA-Kauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Porttikirppis
  2. Sunkirppis
  3. Kymppitori
  4. Kirpputori Vilma's Second Hand
  5. Kirppis Löytölähde (Jyväskylä)