Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Harjun kirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Harjun kirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 4Kyllä!
  • 1En

Punkaharjulla sijaitsevan Harjun kirppiksen puhelinnumero on 040 703 3736.

Kirppis on avoinna ma–pe kello 10–17 ja la–su 10–15.

Huomioitavaa: alla näkyvä karttakuva on suuntaa antava. Tarkkaa sijaintia kartalla ei ole vielä tiedossa huolimatta katuosoitteesta.

(Harjun kirppiksestä ensimmäisenä vinkkasi Tero.)

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Harjun kirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kymppitori
  2. Kruunukirppu & Olkkari
  3. Myyrkirppis
  4. Karhu Kirppis
  5. Toivon Tori

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.