Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Haukikirppis esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Haukikirppis

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 1Kyllä!
  • 1En

Avajaisia vietetään 8.–9.12. kello 10–16. Avajaistarjouksena 8.12. aloittaville rekkipöytä hintaan 6€ / viikko tai 33€ / 3 viikkoa. Varattuja myyntipaikkoja voi täyttää 5.12. klo 15–19, 6.12. klo 12–16 ja 7.12. klo 15–19.

Myyntipaikan voi varata netistä Kirppisvaraus.fi-sivustolta.

Kirppiksen lisäksi paikalla on kahvio, josta voi löytää virvokkeita, pikkupurtavaa, suolaista ja makeaa.

Sähköpostiosoite on info@haukikirppis.fi.

Aukioloajat

  • Ma–pe kello 10–18
  • Lauantaisin 10–15

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Haukikirppis sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Fresh Kirppis
  2. Vallilan Stoori
  3. Kierrätyskeskus Topin Tilpehööri
  4. Kirpparilla.fi (Tampere)
  5. Veikkolan Kirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.