Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Heavy Rebelin kirppisosasto esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Heavy Rebelin kirppisosasto

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 2Kyllä!
  • 0En

Leaf Centerissä sijaitsevasta Heavy Rebelin kirppisosastosta löytyy myös outlet-tavaraa ja valikoituja vinyylejä. Heavy Rebel on auki ma–pe kello 10–17, sovittaessa muulloinkin.

Sähköpostiosoite on info@heavyrebel.fi.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Heavy Rebelin kirppisosasto sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Jalasjärven Kirpputori
  2. Konttitori
  3. Kasitien Kirppis
  4. Kirpputori Leppis
  5. Porttikirppis

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.