Ajankohtaista: Hämeenlinna: Nasta Mesta avaa ovensa maaliskuussa Luukkaankadulla.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori, Oulu esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori, Oulu

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 87Kyllä!
 • 10En

89,7 % suosittelee tätä

Oulun Helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori, eli Lähis, sijaitsee Uusikadulla. Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta. Myynnissä on tavanomaisen kirppistavaran ohessa käytettyjä huonekaluja. Kirpputorilla on tavaroiden kuljetuspalvelu.

Puhelinnumero on 045 112 6460.

Lähetyskirppis on avoinna ma–pe kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu.

Kirppis ottaa vastaan lahjoituksina ehjiä ja puhtaita vaatteita, astioita, lasten leluja, myös huonekaluja. Tarvittaessa voidaan auttaa asuntojen tyhjentämisessä ja tavaroiden kuljettamisessa.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori, Oulu:

Just bueno pikkurahalla tehtävien hankintojen paikka. Täältä löytyy usein vaatetta, samoin muuton jälkeen kaikenlaista pientä kodin tarviketta, kätevästi keskustan tuntumassa. Tänne tuo hyvillä mielin omaa tarpeettomaksi jäänyttä kampetta, kun katselee ympärilleen, voi todeta ettei sillä lahjoituskamalla yritetä rahastaa. Tuo jos mikä on oikeasti hyväntekeväisyysaatetta =)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori, Oulu:

Paljon vaatetta ja jonkun verran käyttötavaraa & huonekaluja. Siisti paikka ja hintataso kohdallaan, täältä löytyy aina jotain tarpeellista.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori, Oulu:

Kiitokset erittäin hyvästä ja ripeästä palvelusta, soitin tänään kirpparille ja kysyin voisiko hakea minulta huonekaluja ja tavaroita, niin toppilan centerin reippaat miehet tulivat pian ja kantoivat tavarat nopsaan pois. Voin suositella teitä lämpimästi muillekin ja kun tuotto menee hyvään tarkoitukseen tulee itsellekin hyvä mieli. Kiitos oikein paljon, työn iloa ja siunattuja työpäiviä kaikille! Teette arvokasta työtä

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Helluntaiseurakunnan Lähetyskirpputori, Oulu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Second Hand LAHTI SHOP
 2. Toivon Keskus
 3. Recci Kallio
 4. Turun Ekotori, Rieskalähteentie
 5. Turun Ekotori (Rautakadun myymälä)