Ajankohtaista: Loimaa: Kojonkulman Maalaiskirppiksen avajaiset 19.6. klo 13.

Etsi kirppistä hakusanalla

Hei! Huomioi tämä: Auta kuvittamaan kohteen Helsinki Flea Market esittelysivua. Lähetä valokuvia! Kuvalliset kirppiskohteet saavat kuvattomia enemmän näkyvyyttä hakemistossa.

Helsinki Flea Market

  • Suositteletko tätä kirppistä?
  • 6Kyllä!
  • 2En

Helsinki Flea Market on avoinna ma–pe kello 10–18 ja la–su 11–16*. Kyseessä on heinäkuussa 2018 avattu itsepalvelukirpputori ja antiikkikauppa saman katon alla.

Puhelinnumero on 040 152 3547 ja sähköpostiosoite info@helsinkifleamarket.fi.

Myyntipöydän vuokra viikoksi on 42€ + 6% provisio.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Anna mielipide tästä kirppiksestä!

Kommentoitaessa julkaisua Helsinki Flea Market sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

  1. Kojonkulman Maalaiskirppis
  2. Nummelan Tuikku
  3. Seylon Kirppis
  4. Tanhuhovin kirpputori
  5. Kirpputori Kuparipannu

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.