Ajankohtaista: Orimattila: Rompepäivät 19.–20.10. klo 10–16
Espoo: MLL Tapiola järjestää vielä yhden syyskirppiksen (27.10.)

Etsi kirppistä hakusanalla

Herman's Second Hand & Sisustus

 • Suositteletko tätä kirppistä?
 • 781Kyllä!
 • 253En

Hämeenlinnan Kaurialassa toimiva Kirpputori Herman’s Second Hand, eli Hermannin kirppis, on itsepalvelukirppis. Kirppis sijaitsee Hämeenlinnassa Kaurialan kaupunginosassa — katutasossa. Se on avoinna ma–to kello 10–18, perjantaisin 10–16 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15.

Herman’sin puhelinnumero on 050 522 1991 ja sähköpostiosoite on hermanninkirppis@gmail.com.

Myyntipaikkoja on 150 kappaletta. Viikkovuokra on 27,9 € + 2,5 % provisio. Hinta sisältää pöydän sekä rekin. Lopetusilmoitus on syytä tehdä viimeistään kaksi päivää ennen myyntipaikan vuokraamisen lopettamista. Lisäpäivät 4,5 € / kappale. Pöydän voi varata netistä osoitteesta hermanninkirppis.fi/poytavaraukset.

Kuvat

 • Kuvassa Kirpputori Hermans Second Handin julkisivu.
 • Kuvassa Kirpputori Hermans Second Handin toimitiloja.
 • Kuvassa Kirpputori Hermans Second Handin toimitiloja.

10/2018: alapuolella näkyvä kartta on tilapäinen ratkaisu. Siitä puuttuu aikaisemmassa kartassa näkynyt pomppiva markkeri. Kartan keskikohta osoittaa kirppiksen arvioituun sijaintiin.

Kirppikset.info-palvelu ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli kirppiksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai klikkaamalla oheista nappulaa.

Kirppikselle annetut mielipiteet:

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Keskikokonen kirppis, josta löytyy sekä tavarapuoli että vaatepuoli. Myös jonkin verran huonekaluja. Tavara pääsääntöisesti uudempaa, ei niinkään vanhaa tavaraa. Suosittu kirppis.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Aina joka käynnillä on tarttunut jotain mukaan, joskus enemmän joskus vähemmän.. Kovin monesta kirppiksestä ei aina löydä mitään. Hermanssilla sen verran paljon erilaisia tuotteita niin löytyy aina jotain

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

olen käynyt muutaman kerran ja katsellut myös ostanut jotain mikä tuntuu hyödylliseltä,mutta hintoja vertailee niin tuntee ostavansa tavarat täysin uuden hinnalla.onko siis kirpputori käsite hinnoiltaan nimensä veroinen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

olen käynyt muutaman kerran isännän kanssa ja olen huomannut,että minulle ei ole kunnon kiinnityspaikkaa joten joudun odottamaan jossain autojen takana piilossa aitatolppaan kiinnitettynä.joten en suosittele kavereitani lähtemään samaiselle kirpputorille isännän kanssa

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Hämeenlinnan paras kirppis, harva on se kerta kun en löydä jotain helmiä mukaan. Oma pöytä ollut täällä useasti ja kaikkein paras tienesti! :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Käyn kerran viikossa Hermannilla. Tykkään kovasti ja oikeasti jokainen kerta olen myös löytänyt ostettavaa. Niin ei todellakaan ole joka kirppiksellä.
Harmi kun Hämeenlinnasta lähti pois se Rihmankiertämä; siitä tykkäsin kanssa kovasti.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Käyn viikoittain herman’silla, eikä oo koskaan tarvinnut tyjin käsin lähteä pois, monesti on oikeita helmiäkin mukaan tarttunut. Hintapolitiikka vaan joillain myyjillä vähän hakusessa, esim. kissan mallisia viinipulloja on usein myynnissä ja hinnat jopa viittä euroa, Alkosta saat samaan hintaan pullon, joka on vieläpä täynnä…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Tuoreeltaan on pakko kirjoittaa tämän päiväinen käynti ko kirpputorilla. Olen vieläkin järkyttynyt. Syyskuun lopussa ilmoittauduimme pöytävarauksiin. 2 pöytää tyttärelleni ja minulle. Joulukuun alussa saimme pöydät. Olimme tyytyväväisiä, kävimme päivittäin siivoamaassa pöytää ja tuomassa uutta tavaraa.
Lähdin tänään pyörällä reppu selässä. Laittelin pöytää pitkään , otin repusta tavaraa, vaihdoin hintalappuja, laitoin osan mm sukista takaisin kotiin vietäväksi ja uudet tilalle , kun ei ollut menekkiä niille ollut. En tiedä näkikö joku kun laitoin sukat reppuuni lopuksi, en seurannut ympäristöä, olinhan omaa pöytääni hoitamassa. Tyttäreni tuli myöhemmin, olin jo valmis ja jäin häntä odottamaan, hän antoi kaksi kertaa minulle vaatteita ja sanoi vie henkariin. Ja niin minä palasin kauempana olevien rekkivaattepuolelta aikanaan reppu selässä ja tyhjin käsin. Liekö näyttänyt varkauksilta. Ostin pari joululiinaa, maksoin ne ja sen jälkeen pyydettiin avaamaan reppu. Olisin säästynyt hankaluuksilta jos olisin heti avannnut mutta olin niin järkyttynyt ja pöyristynyt, kun tyttö sanoi että vaalea ja reppu mukana oli nähty teossa.. Suorastaan olin poissa tolaltani, olenhan 60 v, enkä ole ikinä varastanut mitään. Tytöltäni tämä henkilö kysyi että vaihdoitteko tavaraa keskenänne. Emme vieläkään ymmärrä tätä kysymystä ja tyttöni sanoi mitä monta kertaa. Yleensä jos jotain epäillään varkaudesta mennään sivuhuoneeseen käsittelemään asiaa, mutta tämä henkilö vaan kuulutti kaikille asiakkaille että reppu vaan pullottaa ja että painan naaman mieleen. Tämä puhdas kunnianloukkaus todistajien läsnäollessa.Pyysin soittamaan monta kertaa poliisia paikaalle, eivät soittaneet. Toinen sanoi että soittakaa itse. Lopuksi näytin hänelle repun jossa oli pusissa ne pöydästäni kotiin takaisin ottamani sukat omalla myyntilapullani jokainen.Eikä muuta. Käsittämätön tapahtuma, ei tullut anteeksipyyntöä, julkinen solvaus minua kohtaan vain. Minkälainen ja tasoinen henkilökunta siellä on, jolla ei ole alkeellista käsitystä asioiden käsittelystä. Tämä voi toistua ja tällainen kohtelu pitää pysäyttää alkuunsa. En löydä mistään vastuuhenkilöitä joille reklamoisin, mutta eiköhän se nänkin mene.
Todelliset varkaat varastaa niin ettei kukaan pysty näkemään ja jos omaa myyntipöytää hoitaa ja maksaa pitäjälle ison vuokran, ei pitäisi tällaista päästä tapahtumaan. Ohjeisiin pitäisi esim painaa, kun menet pöytääsi lisäämään tai poistamaan tavaraa, ilmoittaudu ja sano pöytäsi numero heti saavuttuasi. Omituista käyttäytymistä oli myös tältä samalta henkilöltä eilen, kun tyttärelleni sanoi että sinullapa on metka sukunimi.Persoonaan puuttuminen on asiatonta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Ohoh, joo kyllä täytyy muistaa, että vaikka onkin vain kirpputorilla töissä niin on asiakaspalveluammatissa ja kohdella kunnioittavasti asiakkaita jotka makasavat. Minä olisin nostanut kanteen moisesta…
No, mutta täytyy muistaa, että myyjät ovat luultavasti kouluja käymättömiä ja siksi ei ole asiakaspalvelun alkeet hallussa. Tsemppiä varkaaksi epäillylle!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Töykeää, ettei varkaaksi epäillylle esitetty mitään anteeksipyyntöä. Asiastahan voisi keskustella kirpputorin omistajan kanssa, joka ilmeisesti on juuri se henkilö, joka henkilökuntaa painostaa asiakkaiden kyttäämiseen. Plus minä tosim miellän tuon “metka sukunimi” -jutun ihan kohteliaisuudeksi, siinä ei mielestäni ole mitään negatiivista sävyä :) Riippuu tietysti henkilöstä, mutta minusta on mukavaa kuulla asiakaspalvelulta jotakin muutakin positiivista jutustelua kuin sitä ikuista “hei, kiitos, tervetuloa uudelleen”

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Arvon Varkaaksi Epäilty.

Pahoittelen kovasti että tällainen tapahtuma on päässyt käymään. Oli todellakin virhe kirpputorin henkilökunnalta, että Teitä ei viety sivummalla asiaa tutkimaan.

Kuitenkin joudun huomauttamaan, että jos kerran itsekin ymmärsitte että tavaroiden vaihtelu/reppuun laittaminen saattoi vaikuttaa epärehelliseltä toiminnalta niin miltä luulette sen henkilökunnan silmiin näyttäneen? Heidän huomionsa kuitenkin todennäköisesti kiinnittyi siihen kun laitoitte sukat reppuunne muitta mutkitta ja niissä oli hintalappu kiinni vielä. Jokaisen pöydän omistajan kasvojen muistaminen on kuitenkin suhteellisen mahdoton tehtävä.

Lisäksi minua jäi erityisesti vaivaamaan se, että ette auliisti suostunut avaamaan reppuanne. Vaikka kuinka tilanne pöyristyttäisi, ensireaktio yleensä on kuitenkin tehdä niinkuin pyydetään, eli tässä tapauksessa reppu pöydälle ja auki. Todennäköisesti epäröintinne tehdä tämä on saanut henkilökunnan vielä vakuuttuneemmaksi syyllisyydestä, minkä vuoksi Teitä on epäilty entistä navakammin.
Lisäksi että vaaditte poliisia paikalle ei koskaan anna Teistä kovin auttavaista kuvaa toisille. Todennäköisesti tämän vuoksi asiakaspalvelijakin jätti pyytämättä anteeksi, sillä oma toimintanne vaikutti olevan yhtä töykeää ja vastahakoista.

Lopuksi joudun vielä toteamaan, että VALITETTAVAN useasti kaupasta varkaissa kiinnijääneet henkilöt ovat hentoisia mummoja/ikäihmisiä, jotka ovat kaikkea muuta kuin herttaisia puolustaessaan oikeuksiaan varastaa kokemuksen varjolla.
Tällä en viittaa Varkaaksi Epäiltyä mutta yritän tuoda ilmi, että ikävuodet eivät tarkoita ettei kyseiset henkilöt varastaisi.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Harmittaa niin vietävästi, kun ihmiset kirjoittavat nettiin puuta heinää.
Haluan oikaista väärin kohdellun rouvan tapausta varkausepäilystä Hermanssissa.

Ensinnäkin ilmoitus tehtiin aikoinaan myymäläetsivän töitä hoitaneen henkilön toimesta, joka näki kyseiseen henkilöön sopivien tuntomerkkien omaavan henkilön pistävän tavaraa reppuunsa. Tietämättä, että hänellä on sillä hetkellä pöytä vuokralla. Kaikki ilmoitukset tottakai tarkistetaan, niin kuin tämäkin. Jos mainitulla asiakkaalla ei olisi ollut mitään salattavaa, olisi hän kertonut miten asiat ovat ja näyttänyt laukkunsa. Asia olisi loppunut siihen.

Vastaavia tapauksia sattuu valitettavasti aika usein ja lähes joka kerta löytyy kasseista sinne kuulumatonta tavaraa.

Varkausepäilyiden käsittelyssä saattaa olla vielä oppimista, mutta eiköhän meidän “ammattitaidoton” henkilökunta opi joka tapauksesta lisää.

Vielä siitä vastuuhenkilöstä, kuinka on mahdollista, että kyseinen rouva ei tiennyt kenelle olisi asiasta valittanut, mutta osasi kirjoittaa minun ja vaimoni nimellä henkilökohtaisen kirjeen kotiosoitteeseen.

Ps. Anteeksipyyntöasiaan vielä sen verran, että eiköhän siihen olisi tarvetta puolin ja toisin, että se siitä…

Terveisin:

Esko Forssell

Herman’s Second Hand

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Herman’s on kaupungin paras kirppis!
Sieltä löytyy aina jotain kivaa ostettavaa ja henkilökunta on mitä ihanin.

Kun itse olen pitänyt pöytää ja olen mennyt lisäämään tavaraa, olen kertonut henkilökunnalle missä pöydässä olen ja mitä siellä teen kun olen tullut ovesta sisään :).

Asioidessani jätän mielelläni laukkuni tiskin taa, ettei tarvitse roikottaa sitä mukana ja näin saan vapaat kädet katsella kirpparin hyvää antia.

Kaikki on toiminut aina kuten pitääkin ja minä olen saanut todella hyvää ja ystävällistä palvelua. Kiitos tytöt! :)

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Vaikka varkaaksi epäily on taatusti kiusallinen kokemus, niin myyjän näkökulmasta olen erittäin iloinen siitä, että myyntihenkilökunta ottaa varkaudet vakavasti. Valitettavan usein pöydistä katoaa tavaraa muun kuin kassan kautta.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Ollaan jonossa pöydälle, ja tuli näitä kommentteja luettua. Eikö pöydän pitäjille voisi antaa tunnuksellisen lapun rintaan missä olisi pöydän numero ja aika jonka on pöydän varannut? Ja mielellään vielä tullessa ja lähtiessä, kun on käynyt tavaraa pöydälle lisäämässä tai poistamassa, kertoo siitä myyntihenkilöille (lappu rinnassa)? Näin muut tietävät, että on omaa pöytäänsä järjestämässä.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Minulla oli jokin aika sitten pöytä vuokralla ja joku vaihtoi toisesta pöydästä halvemman lapun kenkiini. Myyjä muisti kuvailustani kenkäni ja kertoi jonkun juuri edellisenä päivänä ostaneen kengät. Kyseisten varkaiden tullessa takaisin kirppikselle myyjä pyysi heitä palauttamaan kengät ja he toivat ne takaisin! Joten minulta vain iso kiitos myyjille!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

HEheh.. Tulihan luettua tämä kaikki ensimmäistä
kertaa.. No, vanha juttuhan tuo jo on ja olen kyllä ollut tietoinen asiasta vanhana asiakkaana
( ja useita kk/v vokranneena ) Vai on sulla metka sukunimi, kertoisit sen meillekkin niin saisimme tännekkin oikeen kunnon naurut, ja piristystä päivään..:) Ja kyllä itse en usko että et ole koskaan varastanut.. Ja itse asiassa
olen asiasta täysin varma, oletko koskaan poikasena käynyt äidin tai isin lompakolla, ottanut vahingossa jotain toisen omaa esim sytkärin, käsineet, sateenvarjon, tahi jotain vastaavaa? Tikkaria veljen/siskon “pussista” ? No, faktaa sekin on
jolla kumotaan sana koskaan.. Juu, menneet on menneitä eikä niistä edes kukaan ole kiinnostunut “ vanhana juttuna”.. Mutta edelleen
“ Hermannin “ asiakkaana olen vahvasti sitä mieltä että: – Paras palvelu kaikista käyttämistäni ( ja niitä on monta ollut eri kaupungeissa useita vuosia, heh verottaja? no, kaikki myymäni omaa, eikä niitä ole juuri nyt) – Kaupungin kivoimmat ja palvelu alttiimmat tytöt – Kaupungin puhtain, hajuton, selkein….. – Pääliköstä puhumattakaan, puhukoon teot puolestaan..
Kirjaa en rupea kirjoittamaan, Hyvää ja onnellista Vuotta 2011 Kaikille, ihan kaikille!!
Terveisin “ette arvaa”

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

ihan ok..harvemmin mitään löytää ja aika kallista ei mitkää kirppis hinnat ..

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

..kaupungin puhtain, hajuton, selkein…ja ahtain. Rivi tai pari pöytiä pois niin mahtuisi liikkumaan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Ammattitaidotonta porukkaa mitä kirjanpitoon tulee… Minulla pöytä puoliksi tuttavani kanssa, tuttavani haki tilityksen ja sai 50e liian vähän rahaa.. valitettavasti huomattiin vasta parin tunnin päästä kun rahoja jaettiin. Kirppari ei mitenkään selvittänyt asiaa. (Jos olisi kirjanpito ajantasalla ja halu selvittää asia niin olisi selvinnyt) Kuulemma varkaita pyörii kirpparilla niin paljon ettei voi nyt minuakaan uskoa että oikeasti olisimme saaneet liian vähän. No ehkä ne kattaa vajauksia sillä että varastaa puolestaan asiakkailta aina sopivan tilaisuuden tullen. No ehkä heille tuli nyt hyvä mieli ja saavat lammasta pääsiäispöytään minun rahoillani.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Herman´s oli ennen paras Hämeenlinnan kirppis, mutta ei ole enää ainakaan pöydänvuokraajan kannalta. Työntekijät ovat tulleet niin laiskoiksi, että eivät anna myytyjen tavaroiden lappuja enää takaisin vaan heittävät ne samaan koriin kaikkien lappujen kanssa. Sieltä voi sitten kaivaa omansa jos haluaa.

Lappujen lajittelu ei voi olla niin suuri homma, ettei sitä kalliiseen pöytävuokraan nähden voisi tehdä. Ensinnäkin työntekijöillä näyttää olevan usein paljonkin aikaa jutella ja naureskella keskenään, joten ehtisi hyvin myös lajitella lappuset kuten muillakin kirppiksillä. Toki kun ei anna lappuja takaisin, on helpompi pistää huomaamatta vaikka muutama roponen omaan virkistyskassaan kun pöytävuokraajilla ei ole mitään, mistä tarkistaa omia tulojaan. Palatkaa vanhaan systeemiin – kiitos! Olette pilanneet ennen niin hyvän kirppiksen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Hermans on hyvä kirppis,mutta Forssellin olisi syytä kouluuttaa henkilökuntansa. Varkaaksi leimaaminen koko kirppukansan kuullen on traumatisoiva kunnianloukkaus. Asia on tutkitava ja todennettava ennennkuin hutkitaan!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Hermans on mielestäni paras kirppis ja mielestäni on mautonta kutsua työntekijöitä laiskoiksi sen vuoksi että he eivät kerää enää myytyjä lappuja omistajille. Itselläni on ollut useita kertoja vuosien saatossa pöytä Hermanssilta ja en ole koskaan jäänyt kaipailemaan näitä myytyjen tuotteiden lappusia, enkä nää mielekkäänä niiden lajittelua vähemmistön tarpeiden vuoksi… Ps. Anne syytät myyjiä rahan välistä vetämisestä jota voisi pitää jopa kunnianloukauksena…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Palvelu on ylimielistä ja hinnat kalliit. Kirpputorin johtaja on antanut huonon kuvan itsestään (mm. näissä kommenteissa). Onneksi Hämeenlinnassa on nykyään useita muita kirpputoreja, uusia ja erittäin lupaavia sellaisia.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Heippa, saisko Hermanssille omat nettisivut, joilta voisi tulostaa hintalappuja kaupungin parhaalle kirpputorille?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Heippa!

Hermanssilla on omat kotisivut, josta voi hintalappuja käydä tulostamassa! :) http://hermanninkirppis.com/

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Hermanssilla on kaupungin parhaat työntekijät! Ystävälliset, hyväntuuliset ja kauniit kassaneidit. Kelpaa käydä hyvillä ostoksilla.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Miinusta on myös se, ettei Hermanssilla käy pankkikortti…

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Nykyään palvelu mennyt huonoon suuntaan.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Mielestäni tässä kirpputorissa on jotain hämärää. Olen samaa mieltä työntekijöiden ammattitaidottomuudesta koskien kirjanpitoa. Tavaroita oli mennyt pilvin pimein, mutta rahaa tuli todella vähän. Lisäksi jokaisesta pöydästä tulleet laput voisi niitata yhteen, jotta asiakkaiden olisi helpompi käydä ne noukkimassa. Näin ollen luottamuskin säilyisi.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Olin päättänyt ottaa pöydän täältä, mutta edeltävät kommentit luettuani muutin mieleni ja teen yhteistyötä Unelma-kirpputorin kanssa ja vien vaatteet sinne myyntiin.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Kävin eilen ensimmäistä kertaa. Nimi johti harhaan, luulin, että vain vaatteita.
Valoisa, siisti, vaatteet erikseen tangoilla ja tavarat isoilla pöytäpinnoilla, ei erillisiä ns. loosseja.
Koin pöydät jotenkin hankaliksi, tavarat sekoittuu helposti toisen pöydän kanssa? Käytävät melko ahtaat, ruuhka-aikoina varmaan tosi tiivis tunnelma.
Asiakas palvelu erittäin ystävällistä ja WC ilmainen.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Pöydät ovat aina todella sekaiset. Asiakaspalvelua kaipaisin myyjiltä enemmän!!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Mielestäni tavara tällä kirpputorilla on laadukkainta muihin hml verrattuina. Miinuksena se että sielä on ehdottomasti llian ahdasta liikkua. Itse pitin siellä pöytää viime vuonna ensimmäistä kertaa. Olin pöyristynyt etten saanut myytyjen tavaroideni lappuja takaisin. SIksi en ole sen jälkeen sinne tavaraa vienyt myytäväksi.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Henkilökunta suht nuorta, asiallista. Myyjä otti minulta maksun ja häipyi samantien jonnekin? :) Kiva juttu, että vaaterekit ovat tällä kirpparilla erikseen niin ei tarvitse niitä käydä turhaan läpi muiden tavaroiden seasta. Valoisa, viihtyisä kirpputori jossa käy paljon väkeä. Käytävillä oli mielestäni ihan helppoa ohittaa vastaantulevia asiakkaita. Tavaraa löytyy laidasta laitaan, suht uuttakin ettei mitään todella vanhaa (niin kuin esim. Hämeentien kirppiksellä rautatieaseman lähellä).

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Henkilökunnasta on tullut hieman ystävällisempiä, jopa tervehtivät kun saapuu sisälle tai kassalle. Miinuksena edelleen ahtaat käytävät, tunkkaisuus (ilmanvaihto huono,huono valaistus…) sekä aivan liian täyteen ahdatut pöydät. Kyllä siellä silti ihan hyviä löytöjä hyvään hintaan sillon tällön tekee.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Olen käynyt Herman’ssilla lähes kymmenen vuoden ajan silloin tällöin. Usein olen löytöjä tehnyt, eivätkä hinnatkaan pahimmasta päästä ole. Miinus on minunkin mielestäni tuo tilan ahtaus, mutta sekään ei kovin paljoa haittaa kunhan liikkumaan mahtuu :D

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Vaatteiden sovittaminen tällä kirpputorilla oli mielenkiintoinen kokemus. Kävin kirppiksellä toisen ihmisen kanssa ja keräsimme sovitettavia vaatteita samaan koriin. Sovituskopin ovi oli lukossa, ja avain piti pyytää kassalta. Muutamien minuuttien kassalla odottelun jälkeen nuoret kassatytöt ennättivätkin antamaan meille avaimen, vaikka keskinäinen jutustelu näyttikin olevan asiakkaiden palvelemista tärkeämpää. Tässä vaiheessa meidän piti erotella kaikki sovitettavat vaatteet ja näyttää ne yksitellen, ja molemmat saimme omat numerolaput, joissa luki, montako vaatetta sovitamme.
Saatuamme vaatteet sovitettua kopin eteen olikin muodostunut pitkä jono, mutta myyjän ohjeiden mukaisesti avainta ei saanut luovuttaa seuraavalle, vaan se piti aina käyttää kassan kautta. Vaikka vaatevarkauksien torjuminen vaikuttikin tähän asti todella tehokkaalta, niin avainta ja numerolappua palauttaessani kassatyttö ei edes vilkaissut, montako vaatetta minulla oli korissani ja montako niistä aioin ostaa. Mitähän hyötyä näistä kaikista sovittamiseen liittyvistä säännöistä oikein oli, jos “lopputarkistus” jäi tekemättä? Muutenkin ihmettelen, ovatko varkaudet niin iso ongelma Hermansilla, että näin monimutkaiseksi tehty, sovittamista hidastava ja jonoja entisestään pidentävä systeemi on oikeasti kannattava?

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

En arvostele kirpputorilla myytäviä tavaroita, eikä täpötäynnä olevia myyntipöytiä, nämä ovat kirpputorilla myyvien asiakkaiten aikaansaannoksia, mutta asiakaspalvelijoiden asennessa on kyllä parantamisen varaa. Kun ajatella, että nämät myyjät saa samaa palkka kun kuka muu tahansa myyjä, en ymmärä, miksi he ovat vaan seisomassa myyntitiskin takana,pitämässä mukavia keskusteluja keskenä ja odotamassa, että asikkaat tuovat tavara kassalle. Harvat on ollut myös kohteliaisuudet esim.“Päivää”, “Kiitos”, yms. Kirpputorin yleis siisteyden saisi nämä nimenomaiset kassaneidit vaikuttaa. Minua hävettäisi pitää töissä ja maksaa myyjän palkka tämmöisille. Omat myyjät kun joutu ravama ja suunille nuolema asiakaiten kenkiä, että asiakas olisi tyytyväinen.
Kuka on Kirpputori Hermanni asikas??? Se kuka täyttää myyntipöydät vai se kuka tuo lisää kassaan?
En ole vähän aika vieriallut kyseisessä paikassa, kun viimeks otti päähään tämä myyjien moukkamaisuus. Omistaja ainakin saa huokaista helpotuksesta….että onneksi päästin tällaisesta asikkasta erooan :)
Koira haukkuu, mutta karavaani kulkee.

Rauhallista joulua ja työntäyteistä uutta vuotta !

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Hämeenlinnan paras kirppis! Aivan mahtavaa, että kirppis jatkaa toimintaansa Eskon eläkkeelle jäännistä huolimatta. Olen pitänyt pöytää noin 5 vuotta, 4-5 viikkoa keväällä ja saman verran aina syksyllä loka-marraskuussa.
Hermanniin on aina mukava mennä ja aina pienellä jännityksellä odottaa, mikä mahtaa olla päivän myyntisaldo. Poikkeuksetta olen saanut yllättyä aina iloisesti;)) Tavara kiertää, mikä on erityisen tärkeää. Voin suositella kaikille, sekä pöydänpitäjille että ostajille;))

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

suurin osa naisten tavaroita ja loput lapsille, vaatteita on paljon verrattuna moneen muuhun paikkaan

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Luin aika monta kommenttia kirpputorin puolesta ja vastaan. Kaikilla niillä kerroilla kun itse ole kirpputoreilla asioinut ei ole ollut mitään valittamista myyjien toiminasta.

Kun sitten jututin kirpputorin työntekijää niin yllättävää oli että sieltäkin varastetaan tavaraa. Vielä enemmän varastettiin varsinkin vaatteita silloin kun ei ollut valvontakameroita.

Joku tavaroiden reppuun survomisoperaatio tai oman pöydän täydennys/tyhjennysoperaatio ilman myyjälle ilmoittamista- siinä on turha myyjää syyttää jos myyjä haluaa nähdä mitä sinne reppuun on survottu.
Luulisi että on asiakkaankin kannalta helpompaa jos kaiken myytävän tavaran saa kerralla pöydälle myyntiin, jos tilaa on niin miksei voisi täydentää ja sitten kun pöydän vuokra-aika päättyy pöytä tyhjennetään tavalla tai toisella.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Hyvä kirppis, laadullisesti paras kirppis Hämeenlinnassa, ainakin missä olen aikasemmin käynyt.

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Aivan PASKA kirpputori,… Epäiltiin syyttä varkaaksi vaikka mitään varastettua ei löytynyt kun tarkistettiin,.. Kalliit hinnat ja myyjät tirskuvat keskenään Ehdottomasti en suosittele! ##

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

Olihan ruma kommentti tuo edellinen, helmikuulta 2018….Onko kirjoittaja mahtanut ymmärtää tarkastella omaa käytöstään, jos siitä ehkä löytyisi vastausta tapahtuneeseen.
Kirppistavaroiden hinta on aivan pöydänpitäjästä kiinni, niitä ei hinnoittele kirjpputorin pitäjä. Itselläni on ollut päytä monia kertoja, ja pidempäänkin aina kerrallaan, ja tavara on todellakin tehnyt kauppaansa. Ehkä silloin, kun pöydänpitäjä on ensimmäistä kertaa pitämässä pöytää, ei tuota hinnoittelupolitiikkaa osaa ja voinee mennä hinnat pikkaisen yli, mutta niistähän siis vastaa jokainen pöydänpitäjä itse. Tosi mukavaa että kirppistoiminta taas jatkuu muutaman viikon paussin jälkeen! Hermanni on ollut vuosikaudet Hämeenlinnan paras kirppis!

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

kirjoitti kohteeseen Herman's Second Hand & Sisustus:

huippua että hermanni on taas toiminnassa!
tsemppiä uudelle omistajalle ja kiitos, oot tehnyt nyt jo paljon töitä että miljöö on viihtyisä ja siisti.
sinne on mukava tulla <3

 • Kirjoitettu:
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Herman's Second Hand & Sisustus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai Web-sivujen osoitetta ei tarvitse mainita. Asiattomia kommentteja voidaan siistiä ilman ennakkovaroitusta.

Viimeksi päivitetyt

 1. Kirppis Kaisla
 2. Maijan Wanha Navetta
 3. OK-Kirppis (Nurmijärvi)
 4. Konepajan Bruno
 5. SPR-kierrätyskeskus, Kuortane

Koska EU:n byrokraatit käskevät: Kirppikset.info käyttää evästeitä (cookies) personoidakseen sisältöä ja mainontaa ja analysoidakseen kävijäliikennettä. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt edellä mainitun.